Dé website van, voor en door Noord Deurningen

De stichting  Kernraad Noord Deurningen is verantwoordelijk voor deze site. Doel is om inwoners van Noord Deurningen op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen in en rondom Noord Deurningen.


Laatste nieuws

The Battle Continues!!

Geplaatst op 24-10-2017

Jullie kennen allemaal The Battle; Ik hou van Holland. De afgelopen jaren hebben we deze geweldige quiz ingezet om te kijken wie van de 3 dorpen Tilligte, Lattrop en Noord Deurningen de meeste kennis in huis had. 

Nu is het tijd om hier een vervolg aan te geven! We hebben besloten om een nieuwe quiz te lanceren. Met nieuwe vragen, nieuwe onderwerpen, maar met dezelfde dorpen uiteraard! 

Op 25 november gaan we in kulturhus de Mare dan ook vanaf 20.00 uur strijden om te zien wie van de 3 dorpen alles uit de kast haalt om winner van The Battle 2017 gekroond te worden. 

Jij laat de overwinning toch niet over aan je dorpsgenoten? Je wilt daar zelf toch een hand in hebben gehad? Geef je daarom NU op bij Wouter Krabbe via een mailtje naar voorzitter@noord-deurningen.nl of door een appje naar 06-10888793 te sturen. 

Gezellig dat je erbij bent! Tot dan!

De Kernraden Tilligte, Lattrop-Breklenkamp, Noord Deurningen.