Dé website van, voor en door Noord Deurningen

De stichting  Kernraad Noord Deurningen is verantwoordelijk voor deze site. Doel is om inwoners van Noord Deurningen op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen in en rondom Noord Deurningen.


Laatste nieuws

Brievenbus TNT Post

Geplaatst op 21-12-2017

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat PostNL de oranje brievenbus aan de Johanninksweg (bij de kerk) wil gaan verwijderen. Begin september hebben jullie daar allemaal een brief over ontvangen, en op de bus zelf zit een grote sticker dat de bus weggehaald wordt. Het alternatief voor deze bus zou volgens PostNL aan de grens staan, bij Tensundern. 

 

Natuurlijk zijn wij als Kernraad direct in de pen geklommen. Het weghalen van de bus zou de leefbaarheid van het dorp gaan aantasten. Het is immers de laatste brievenbus in onze kern.We hebben sinds september contact met PostNL om de beslissing voor het sluiten van de bus terug te laten draaien. En we hebben goed nieuws!

Gisterenavond hebben we het verlossende bericht ontvangen dat de brievenbus aan de Johanninksweg blijft staan!!

 

Mocht je de kerstkaarten nog moeten posten, dan kan dit gewoon in 'onze' Oranje brievenbus. Blijf deze dan ook gebruiken, zodat we kunnen laten zien dat deze bus erg belangrijk is voor ons dorp. 

Groet, De Kernraad.