Dé website van, voor en door Noord Deurningen

De stichting  Kernraad Noord Deurningen is verantwoordelijk voor deze site. Doel is om inwoners van Noord Deurningen op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen in en rondom Noord Deurningen.


Laatste nieuws

De grenslandkapel komt zaterdag 21 april weer naar de Mare.

Geplaatst op 03-04-2018

Dit jaar staat wederom het Concert van de Grenslandkapel op de agenda!


De Grenslandkapel uit Overdinkel verzorgt succesvolle feestavonden, concerten en frühshoppens in binnen- en buitenland. Deze kapel geniet internationaal grote bekendheid en behoort absoluut tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. De Kapel biedt samen met de Grensland-Oberkrainer een zeer gevarieerd en veelzijdig programma met bekende en gewaardeerde muziekstijlen.

Het repertiore bevat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer Muziek. Maar ook Tsjechische- en Moravische muziek worden ten gehore gebracht.

Virtuoze solistische optredens, show en zang, ondersteund door de fantastische Oberkrainergroep en een perfecte geluidskwaliteit, zorgen ervoor dat de Grenslandkapel telkens weer op een grandioze wijze het publiek tijdens optredens weet te boeien.

Als geen ander voelt het orkest de stemming aan in de zaal en past hier feilloos het repertoire op aan tijdens elk optreden. Hierdoor wordt ieder optreden tot en groot succes, waarbij de spetters er van af vliegen! Een sprekend voorbeeld hiervan is natuurlijk onze absolute hit "Im herzen nur der blasmusik"
  
Ook u kunt er weer bij zijn op zaterdag 21 april in Kulturhus de Mare  

Kaarten kosten € 10.00 p.p. en kunt u hier bestellen.

Aanvang 20.30 uur, de zaal is open om 20.00 uur

Tot ziens bij De Mare!